Pasi solli Cortana dhe Outlook në iOS, Microsoft po zhvillon edhe një version të ri të tastierës Word Flow të menduar enkas për iPhone. Word Flow është një tastierë e famshme që është e pranishme në smartphone-t Windows, që lejon të shkruajmë në mënyrë të shpejtë edhe tekste shumë të gjata.

Ju kujtojmë se Word Flow bën tashmë pjesë në Guinness World record si tastiera më e shpejtë për shkrimin e një SMS-je. Bëhet fjalë për një lajm shumë të mirë për të gjithë përdoruesit iOS... /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment