Motorola, kompania e famshme amerikane e cila është blerë nga Lenovo do të quhet vetëm Moto nga Lenovo. Lajmi është konfirmuar gjatë CES 2016 nga drejtori ekzekutiv i Lenovo-s. Lenovo e ka blerë kompaninë Motorola Mobility nga Google në vitin 2014, dhe që nga atëherë ka lëshuar një numër të konsiderueshëm të pajisjeve në treg nën markën Motorola.

Por tani marka e re do të quhet vetëm Moto by Lenovo. Motorola ka qenë një markë shumë i njohur për një kohë të gjatë. Në fakt, kompania është një nga prodhuesit e parë të telefonave mobile dhe ishte gjithnjë një nga markat më të popullarizuara në tregun global. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment