iPhone i ardhshëm do të dalë në treg vjeshtën që vjen, pra pas shumë muajsh, ndërsa në rrjetet sociale prej kohësh qarkullojnë edhe zërat për karakteristikat. Sipas faqes Fast Company, iPhone 7 mund të jetë i papërshkueshëm nga uji dhe karikim wireless. Zëra të tjerë flasin dhe për mungesën e vendosjes së kufjeve, për të cilën ju kemi folur shpesh gjatë këtyre ditëve.

Sipas kësaj faqeje, të papërshkueshme nga uji do të jenë skeda mëmë dhe pjesët elektronike të smartphone-it. Përsa i përket daljes "jack" të kufjeve, Apple duhet të përdorë kufje me Bluetooth. Dhe për këtë ka një peticion ndaj shtëpisë së Kupertinos, për të bërë një hap pas, të firmosuar deri tani nga 200 mijë persona. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment