E Hënë, 13 Qershor mund të jetë dita e prezantimit të iOS 10 - raporton MacRumors, me sa duket Apple ka prenotuar Moscone West Center në San Francisco me datë 13 qershor për të organizuar konferencën vjetore WWDC. Tashmë, prej disa vitesh, në javët e para të qershorit Apple organizoni WWDC për të prezantuar versionet e reja iOS dhe OS X.

Duke u ndaluar tek dokumenti i publikuar gjatë këtyre orëve, Moscone Center West është prenotuar për javën e parë, të dytë dhe të katërt të qershorit nga Biotechnology Industry Organization. Mungon prenotimi për javën e tretë, ajo që mund t'i dedikohet WWDC, duke qenë se Apple kërkon gjithmonë që të mos përmendet tek prenotimet.


Më 13 qershor mund të prezantohen iOS 10 dhe OS X 10.12. A do të jetë me të vërtetë kështu? /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment