Apple ka arritur një marrëveshje me kompaninë koreano-jugore, për ti besuar prodhimin e ekraneve Oled, që duhet të montohen në iPhone-t e ardhshëm. Si pjesë e kësaj marrëveshjeje, Samsung do të investojë mbi 7 miliardë dollarë për të rritur kapacitetin prodhues të këtij lloj ekrani, më i butë dhe më efiçent nga ana energjitike.

Gjithnjë sipas këtyre zërave, me këtë investim Samsung do të mund të prodhojë 30-40 mijë ekrane Oled në muaj, por mund të prodhojë edhe më shumë në rast nevoje. Ndërkaq, mbi iPhone 7, vijojnë ‘zërat’ për mungesën e vendit të kufjes, e cila mund të funksionojë me bluetooth. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment