Ka pak minuta që Apple ka lëshuar versionin e parë beta publik për iOS 9.3. Ky version është identik me atë që është lëshuar për zhvilluesit dhe sjell disa risi, që i kemi përmendur edhe në artikullin tonë që mund ta lexoni këtu. Ky version beta mund të shkarkohet nga të gjithë përdoruesit e regjistruar në programin iOS Beta Testing. Sëbashku me këtë version, Apple ka lëshuar edhe iOS 9.3 beta 1.1 për zhvilluesit. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment