Keni vënë re ndonjë ndryshim në Cydia? Nuk jeni të vetëm. BigBoss, repoja që përmban programet më të famshme për pajisjet iOS Jailbroken, vjen tani me një rinovim të pamjes grafike. Ndryshimet nuk janë edhe aq të mëdha, por tani ka një pamje më të paster dhe intuitive.


Natyrisht, të rejat kanë të bëjnë vetëm me këtë repo, nuk do të shihni ndonjë ndryshim në paketat e tjera të disponueshme në Cydia. Si ju duket pamja e re e repos së BigBoss në Cydia? /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment