Besoj se të gjithë i keni parë live fotot e mrekullueshme që Apple reklamon në dyqanet e saj, video, fotot apo dhe gjatë eventin të saj ku shfaqi për herë të parë opsionin Live Photos. Më poshtë është një shembull. Stafi i iPhoneAlbania ka menduar që çdo javë të sjellë 2 nga live fotot që Apple zyrtarisht ka shkrepur dhe ka reklamuar në eventet e saj.Fillimisht do t'iu tregojmë një mënyrë të shkurtër se si mund t'i ruani live photot në pajisje tuaj.

1. Shkarkoni 2 nga live photot nga ky link: këtu. (Password: !9l2KUgIzIGBlENgep_f8RA) Do t'iu shfaqet një folder me emrin "Official LivePhotos"2. Lidhni pajisjen tuaj me iTunes.
3. Klikoni në ikonën e paisjes tuaj në iTunes.
4. Pasi të keni akses, klikoni opsionin "Photos" në të majtë.5. Aktivizoni "Sync photos".
6. Përzgjidhni "Choose folder" dhe më pas gjeni folderin "Official LivePhotos"

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment