Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën The Mesh.

The Mesh është një lojë inovative që do të ndryshojë idenë tuaj që jeni mësuar zakonisht të launi me numrat. Kombinoni tjegullat e numëruara dhe gjeni mënyrën më të mirë për të arritur pikët maksimale. Por kini kujdes, mendoni çdo lëvizje!

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe The Mesh do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment