Apple ka publikuar raportin më të fundit për shkallën e adoptimit të sistemit operativ për pajisjet e saj iOS. Sipas numrave të fundit, Apple iOS 9 tani mbështet 75% të pajisjeve Apple, ndërsa iOS 8 është aktualisht në 19% të pajisjeve, e pasuar nga versioni më i vjetër iOS 7, që është thjesht në 7% të pajisjeve.

Muajin e kaluar, numri i adoptimit të këtij versioni ishte në 70 përqind, kështu që nuk ka një rritje të vogël në shkallën e adoptimit të sistemit operativ në këtë muaj. Apple iOS 9 ishte sistemi operativ me shkallën më të shpejtë të adoptimit nga ana e përdoruesve, në historinë e kompanisë, pasi që arriti dhe kaloi shkallën prej 50 përqind brenda pesë ditëve të para të lançimit. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment