Apple ka njoftuar se klientët e saj kanë shpenzuar mbi 1.1 miliard dollarë në blerjen e aplikacioneve duke arritur një rekord të ri. Kjo shifër është arritur brenda një periudhë kohore prej dy javësh që ka përfunduar më 3 janar.

Vetëm në ditën e Vitit të Ri klientët kanë shpenzuar më shumë se 144 milionë dollarë, duke thyer rekordin e mëprashëm të shitjeve për një ditë të vetme që ishte ditën e Krishtlindjeve. Përdoruesit shpenzuan 20 miliard dollarë në apliakcionet për iPhone, iPad, Mac, Apple Watch dhe Apple TV në App Store përgjatë gjithë vitit 2015. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment