Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

007's Vidicon: Spy Camera, nga 17.99€, falas. /iPhone
Ky program do të na japë mundësinë të rregjistrojmë audio ose video pa u kuptuar. Kjo do të thotë që ju mund të rregjistroni audio kur jeni duke dëgjuar muzikë ose mund të rregjistroni video kur jeni duke parë një film. Ja vlen ta provoni këtë program.
BandWidth Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone
Bandwidth Pro është një program i dobishëm i cili do të na japë mundësinë të kemi informacione në lidhje me konsumimin e paketave të internetit në iPhone. Në qoftë se keni një kontratë interneti me sasi paketash të limituara dhe doni të kontrolloni konsumin atëherë ne ju këshillojmë të instaloni këtë program.


- Gems of Ra, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Gems of Ra është një lojë mjaft e bukur me temë kuic ku ju duhet të zgjidhni të gjitha nivelet për të shpëtuar personazhin e lojës nga mallkimi i perëndisë Egjiptiane, Ra. Ja vlen ta merrni këtë lojë.


- Lumiè, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Lumiè është një program mjaft profesional për përpunimin e imazheve në mënyrë mjaft profesionale. Në të do të gjeni disa dhjetra efekte grafike të cilat do ti japin një prekje profesionale fotove tuaja. Në fund mund ti ndani këto imazhe direkt në rrjete sociale.


- Satan's Zombies, nga 0.89€, falas. /iPhone,  iPad
Satan's Zombies është një lojë me aventurue ku ju do të garoni me motorrin tuaj në rrugët e një qyteti të pushtuar nga njerëzit gjysëm të vdekur. Gjithashtu duhet të keni kujdes sepse loja përmban shumë skena gjaku. Ja vlen ta provoni!


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment