Ka mbërritur një aventurë e re nga Ubisoft për pajisjet tona iOS. E kemi fjalën për Rayman Adventures, një lojë e re që do të bëjë të lumtur të gjithë të apasionuarit dhe që mund të tërheqë edhe shumë përdorues të rinj. Objektivi jonë në këtë lojë do të jetë të gjejmë disa vezë antike që furrnizojnë pemën e shenjtë në pyllin e magjishëm.


Në këtë lojë duhet të jemi gati të kalojmë shumë nivele dhe pengesa, duhet të jemi në gjëndje të eksplorojmë vendet që do na propozohen dhe duhet të kujdesemi për vezën antike që duhet të rekuperojmë. Loja ka një grafikë shumë të realizuar dhe do ju mbajë peng për orë të tëra. 

Rayman Adventures është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. Peshon rreth 90MB. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment