Nje aplikacion vertet interesant është publikuar kohët e fundit në App Store. Ai quhet wallpapes dhe te jep ty mundësine të shkarkosh qindra live photo duke i vën ato më pas si sfonde për telefonin tuaj dhe gjithashtu mund të ndani dhe ju fotot tuaja live. 

Mundësit e zgjedhjeve janë të shumta. Mund të gjeni fotot tona live të postuara në Wallpapes nën emrin @sirioberati. Klikon këtu për të shkarkuar aplikacionin. /iPhoneAlbania

Shembull:


0 komente:

Post a Comment