A e ka fituar Apple betejën e saj kundër Samsung? Këtë ende nuk dimë, pasi çdo vit kemi supriza, por sipas raporteve të fundit që vijnë nga portalet kryesore aziatike, kompania koreano-jugore ka vendosur të reduktojë me 12% prodhimin e smartphone-ve. Në vitin 2016, Samsung mund të prodhojë më pak smartphone dhe të përqëndrohet kryesisht tek shtresa e mesme dhe e ulët.

Më pak pajisje të "kushtueshme", ku konkurrenca me Apple është shumë e fortë, dhe më shumë pajisje të shtresave të tjera për të konkurruar me kompanitë e tjera që prodhojnë terminale Android të nivelit të lartë, por më pak të kushtueshme se Galaxy S6...

Samsung e vuan shumë konkurrencën e Apple për sa i pëket pajisjeve të shresës së lartë, sidomos pas lëshimit të iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus, dhe atë të kompanive kineze për sa i përket smartphone-ve Android me hardware të fuqishëm dhe çmime më të ulëta. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment