Moonlight është një aplikacion për iPhone e menduar enkas për modifikimin e videove. Duke ndjekur shembullin e Instagram, Moonlight ofron disa filtra që mund të aplikoni në videot tuaja, mund të modifikoni edhe disa aspekte të filmimeve me pak prekje në ekranin e pasjisjes tuaj.

Mund të prisni pjesë të padëshiruara të videos dhe të bashkoni më shumë filmime sëbashku për të krijuar disa filmime të shkurtra. Mund të modifikoni edhe ndriçimin, kontrastin, hijet, etj dhe të shtoni  muzikë në sfond, më pas mund të publikoni videon e modifikuar në rrjetet sociale.

Video Editor by Moonlight është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment