Google ka lançuar një funksion të ri për Google Foto. Tani mund t'i bëni share me miqtë tuja albumeve tuaja të preferuara në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë. Mund t'i bëni share albumeve me një link që mund të dërgoni me SMS, email, aplikacione për mesazhet, etj...

Ky hap përpara do ta bëjë shërbimin e Google më interesant për përdoruesit. Natyrisht albumet mund të modifikohen dhe zgjerohen nga të gjithë përduruesit që kanë qasje në to. Aplikacioni Google Foto për iOS është i disponueshëm falas në App Store. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment