Çmendina.tv, një nga faqet më argëtuese për rininë shqiptare, tani me një aplikacion në App Store për të gjitha pajisjet iOS. Aty do të gjeni videot dhe paroditë e fundit të dubluara në gjuhën shqipe nga Çmendina Dublim, por edhe shumë materiale të tjera.

Aplikacioni "Çmendina Dublim" është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment