Jetëgjatësia e baterisë ka qenë shqetësimi kryesor i përdoruesve të një iPhone vitet e fundit. Apple mendon se ditën e sotme e ka zgjidhur këtë problem. Kompania prezantoi një bateri të jashtme në formën e një këllefi për iPhone 6 dhe 6s. Kjo bateri premton 25 orë shtesë jetëgjatësi baterie ose 18 orë duke shfletuar në internet 4G.


Kostoja e këtij këllëfi është 99 dollar. Ankimimi i vetëm i konsumatorëve gjer tani ka qenë dizajni. I disponueshëm në ngjyrë gri dhe të zezë, këllëfi nuk shquhet për ndonjë bukuri të madhe. Por ky nuk është këllëfi i parë i këtij lloji. Mophie ka ndërtuar për vite me radhë aksesorë të tillë. Krahasuar me këllëfët e Mophie, aksesori i Apple premton 10 orë më shumë jetëgjatësi bateri. Kjo falë integrimit me sistemin operativ iOS i cili tregon edhe nivelin e baterisë së jashtme në ekran. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment