Me rastin e ndërrimit të viteve, Apple ka vendosur të dhurojë një aplikacion mjaft të vlefshëm, siç është Union – Combine, Blend, and Edit Photos. Union është aplikacion mjaft profesional për modifikimin e fotove. Mund të shkëputni, seleksiononi dhe të bashkoni disa imazhe me njëra tjetrën, dhe të keni një efekt final mjaft profesional.

Për të sharkuar falas aplikacionin Union – Combine, Blend, and Edit Photos, mjafton të keni aplikacionin Apple Store (e disponueshme falas në App Store), të vizitoni seksionin që shikoni në plan të parë dhe aty do të shikoni një banner të aplkacionit Union. Klikojini sipër dhe ndiqni hapat për ta shkarkuar falas. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment