Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

YoWindow Weather, nga 0,99€, falas /iPhone, iPad
YoWindow është një program mjaft i dobishëm i cili do të sjellë informacione në lidhje me kushtet meteologjike për qytetin tuaj, në mënyrë mjaft të detajuar. Ja vlen ta keni këtë program si alternativë mjaft e mirë e programi zyrëtar të iOS që kryen këtë funksion.


- Peter Potato, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Peter Potato është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të ndihmoni personazhin e lojës të kalojë me sukses të gjitha aventurat që do ti duhet të përballojë për të arritur objektivin e tij,  i cili është të shmangë Colin Carrot.


Title my Video, nga 0.89€, falas. /iPhone
Title my Video është një program nëpërmjet të cilit mund të modifikojmë videot që do të realizojmë gjatë pushimeve tona. Do të keni mundësinë ti shtoni atyre efekte grafike mjaft interesante dhe në mënyrë mjaft të thjeshtë, e më pas ti publikoni ato rrjetet sociale të preferuara.


Chemio: A Student's Chemical Reference, nga 1.79€, falas. /iPad
Chemio është një program edukues i cili i dedikohet personave të apasionuar mbas kimisë. Këtu do të gjeni shumë pamje 3D të elementëve bazë të kimisë. Gjithashtu programi është i këshillueshëm edhe për fëmijët në qoftë se doni që ato të mësojnë bazat e kimisë. Ja vlen ta keni.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment