Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

Flight Unlimited Las Vegas, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Flight Unlimited Las Vegas është një lojë edukative e cila stimulon drejtimin e avionëve në një ambjent grafik i cili është realizuar duke u bazuar tek qyteti Amerikan, Las Vegas. Ja vlen ta provoni edhe këtë lojë.


Sketch Me! Sketch&Cartoons, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Sketch Me është një program i cili do të transformojë fotot tona duke i aplikuar një efekt ku fotot tona do të duket sikur janë vizatuar me dorë. Më pas mund ti ndani këto foto në rrjetet sociale si Facebook apo Twitter.


Amigo Pancho, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Amigo Pancho është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të ndihmoni Pancho të ngjitet sa më lart në horizont. Duhet të keni kujdes sepse gjatë rrugës do të gjeni vështirësi ku duhet ti evitoni ose ti ndaloni t'ju bëjnë keq. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Sky Live, nga 0.99€, falas. /iPhone
Sky Live është një program mjaft interesant i cili i dedikohet të gjithë të apasionuarve të qiellit. Programi do t'ju japë çdo informacione në lidhje me atë çfarë shikoni lart në qiell plus do t'ju njoftojë për çdo event astronomik që ndodh ose do të ndodhë, në kohë reale.


Epica Pro, nga 1,99€, falas /iPhone
Një aplikacion mjaft simpatik dhe i pasur me funksione për modifikimin e fotove tuaja. Mund t'i shtoni efekte të ndryshme fotove dhe më pas t'i ndani me miqtë tuaj.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment