Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

- Anchor Pointer, nga 1.79€, falas. /iPhone
Anchor Pointer është një program që do t'ju japë mundësinë të shënoni pika Gps në hartë edhe më pas të ktheheni aty duke përdorur pikërisht këtë sensor. Një ndër përdorimet më të famshme të këtij programi është ruajta e pozicionit të parkimit të makinës tuaj.


Office Story, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Office Story është një lojë mjaft e bukur dhe inovative ku ju duhet të nisni të ndërtoni kompaninë tuaj duke filluar nga asgjëja. Do të bëni takime me njerëz të rëndsishëm për të promovuar punën tuaj derisa të bëheni një kompani e rëndësishme. Ja vlen ta provoni.


Rune Gems Deluxe, nga 2.69€, falas. /iPhone, iPad
Rune Gems është një lojë ku duhet të gjeni dy objekte  ose më shumë me të njëjtën figurë për të shktatërruar murin që është ndërtuar me ato. Mund të ruani pikët në Game Center dhe ti krahasoni me miqtë tuaj. Kini kujdes sepse duhet të jeni të shpejtë në qoftë se doni të klasifikoheni të parët. Ja vlen ta keni në iPhone ose iPad.


Idearium, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Idearium është një program mjaft i vençantë i cili na ofron me qindra imazhe të cilat përfaqësojnë ide. Çdo imazh ka shpjegon se si mund të transformoni një objekt ekzistues në një tjetër, në mënyrë intuitive edhe të thjeshtë.


- God of Light, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
God of Light i përket asaj kategorie lojërash që bazohen tek fizika, por me disa ndryshime të vogla. Faktikisht, objektivi kryesor do të jetë eksplorimi i nivele të ndryshme për të kërkuar objekte në gjëndje të reflektojnë dritë, duke krijuar kështu kushtet e nevojshme për të aktivizuar burimin e jetës dhe për të rikthyer dritën në Univers.


- Toca Nature, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Toca Nature është një lojë për fëmij që ndihmon në zhvillimin e imagjinatës dhe ku prindër dhe fëmij mund të luajnë sëbashku. Mund të mbillni pemë, të mblidhni lule, kërpudha ose arra dhe t'i jipni për të ngrënë kafshëve të ndryshme. Në këtë mënyrë fëmijët do të kuptojnë se çfarë hanë kafshët, mund të miqësohen me ta dhe të shohin ditën që bëhet natë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment