ALBtv është një aplikacion i realizuar nga kompania shqiptare Albtelecom, falë të cilit ju mund të përdorni shërbimin ALBtv Mobile për të parë rreth 40 kanale televizive me cilësi të lartë. Për ta përdorur këtë shërbim ju duhet të regjistroheni në një nga paketat ALVtv Movile, nëpërmjet menusë Eagle Star, në *100#/Ofertat e Fundit/ALBtv.

Kanalet që mund të shikoni nëpërmjet këtij aplikacioni janë: 

Vizion Plus, Living, Jolly HD, 3 Plus, Smile, Tring Shqip, Tring Tring, Tip TV, KIDS, SuperRTL, Cartoon Network, Boomerang, Tring Max, Tring Super, Sofia, Tring Comedy, Fox, Fox Life, Fox Crime, Tring History, Tring Planet, Travel Channel, National Geographic Channel, Luxe TV, Food Network, TVSH Tokesore, Kanali 7, Click TV, BBF, Rai 1, Canale5, TGCom24, CNN International, BBC World News, World Fashion Channel, Tring Sport News, Tring Sport 1, Tring Sport 2, Tring Sport 3, Tring Sport 4

ALBtv është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment