Në iPhone 6s është e disponueshme një funksion që nëse ushtrojmë më tepër forcë në tastierë, ajo transformohet në një trackpad për të lundruar mbi tekst. Falë Motus, një tweak për pajisjet iOS Jailbroken mund të aktivizoni këtë funksion në të gjitha pajisjet që kanë të instaluar iOS 9.

Nëse jeni të interesuar të shkarkoni programin Motus, atëherë duhet të shtoni repozitorin e Creatix (repo.ioscreatix.com) në listën e repove në Cydia. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak është kompatibël me iOS 9.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment