Me aplikacionini zyrtar Apple Store, që mund të shkarkoni falas nga App Store nga ky link, Apple ofron falas aplikacionin e njohur Afterlight, që i dedikohet të gjithë të apasionuarve të fotografisë dhe foto editing në iPhone dhe iPad. Karakterizohet nga një dizajn i thjeshtë të cilit i bashkangjitet potenca e modifikimit dhe mjete të tjera.

Aplikacioni i ofron përdoruesit rezultatet e dëshiruara në vetëm pak sekonda. Ofron edhe 74 filtra dhe 78 efekte "texture". Për t'i dhënë një pamje përfundimtare imazheve të modifikuara, mund të aplikoni edhe një korrnizë dixhitale, duke e zgjedhur atë brenda një liste që ofron 7 tipe të personalizueshme.

Për të shkarkuar falas aplikacionin "Afterlight", që normalisht kushton 0,99€, mjafton të shkarkoni aplikacionin zyrtar Apple Store nga këtu. Brenda këtij aplikacioni do të gjeni një seksioni të dedikuar aplikacionit në ofertë, nga ku edhe mund ta shkarkoni atë falas. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment