Acapella” është apliakacioni më i ri që ka fiksuar të gjithë përdoruesit e internetit. Njerëzit realizojnë disa video duke i renditur ato në atë formë që aplikacioni të mundëson një harmoni perfekte. Acapella është lancuar vetëm para disa javësh dhe është rritur në mënyrë të shpejtë. Përfaqësuesit e saj thonë se tashmë i kanë 6 milionë përdorues.

Acapella from PicPlayPost është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment