Pegasus është një tweak i ri për iOS 9 që na lejon të aktivizojmë funksionin Picture in Picture për videot (që është prezent në iPad Air 2 dhe iPad Pro) në të gjitha pajisjet me iOS 9, përfshirë këtu edhe iPhone. Çdo video që bëjmë "Play" mund transformojmë në video lundruese në ekran nëpërmjet një butoni që ndodhet në të djathtë.


Videot Picture in Picture do të qëndrojnë në plan të parë në çdo faqe dhe mund të pozicionohen në çdo pjesë të erkanit.  Mund të ndryshojmë edhe përmasat e dritares duke tërhequr cepat.


Nëse jeni të interesuar, Pegasus und ta shkarkoni falas nga repoja e BigBoss në Cydia me çmimin $2.99. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak për të punuar kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment