Mundësia për të personalizuar pamjen e iPhone me tema të ndryshme është diçka që të ofron vetëm Jailbreak. Nga ikonat e deri tek grafika e sistemit, WinterBoard e transformon krejtësisht pamjen grafike të iPhone dhe iPad. Në këtë artikull do ju këshillojmë disa tema që mund të instaloni në pajisjen tuaj.

Veexillum


Flatish


Ayeris


Amber


Echo


Amor


Amury


Po ju çfarë teme përdorni? /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment