SmileBattery është një tweak mjaft i veçantë për pajisjet Jailbroken, i cili zëvendëson përqindjen e baterisë me një Emoji. Pasi ta keni instaluar atë, nuk keni nevojë të bëni asnjë lloj konfigurimi. Programi do të ndryshojë vazhdimisht pamjen e përqindjes së baterisë duke zgjedhur emoji të ndryshëm çdo 10%.


Nëse jeni të interesuar, SmileBattery mund ta shkarkoni falas nga repoja e BigBoss në Cydia. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak për të punuar kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment