3D Touch po përhapet gjithmonë e më shumë dhe falë Jailbreak kanë ardhur disa tweak që e përmirësojnë dhe i shtojnë funksione 3D Touch-it. Programi që do ju flasim sot quhet Tactful dhe është një tweak që i shton 4 funksione ikonës së programit Cydia: Refresh Repos, Add Repo, Recent Installations dhe Search Cydia.

Do të ketë një funksion Peek&Poop që do ju lejojë të shikoni një preview të faqes së paketës që po kërkoni. Tactful është i disponueshëm për iPhone 6s dhe 6s Plus dhe modelet më të vjetra.

Nëse jeni të interesuar, Tactful und ta shkarkoni falas nga repoja e BigBoss në Cydia. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak për të punuar kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment