Në këtë artikull do ju tregojmë si të aktivizoni disa funksione Premium të Spotify pa patur nevojë që të keni një abonim. Mund të dëgjoni çdo këngë që dëshironi (jo thjeshtë shuffle), mund të kaloni nga njëra këngë në tjetrën pa asnjë limit, 30 minuta pa publicitet. Për të arritur diçka të tillë duhet të keni bërë jailbreak. Ndiqni guidën tonë...


Guida
  • Hani programin Anywhere dhe klikoni "Virtual Machine";
  • Zgjedhni opsionin "Modify the iPod series models" (të dytin);
  • Zgjedhni një version çfarëdo të iPad që shikoni në listë dhe më pas Spotify;
  • Mbyllni programin Anywhere, hapni Spotify dhe do të keni funksionet Premium!


Nëse jeni të interesuar, programin Anywhere mund ta shkarkoni falas nga repoja e BigBoss në Cydia. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak për të punuar kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment