Sapo kemi krijuar repon më të re "AppFreeze" në Cydia ku ju mund te publikoni falas tweak-et që ju vetë keni krijuar nëse jeni programues. Repoja është "http://appfreeze.altervista.org/repo/". Vendoseni atë në Cydia për të parë tweaket që disponohen. Tani për tani ndodhet vetëm MobileTerminal por së shpejti do te pasurohen. Na dërgoni filet tuaja .deb dhe temat tuaja ne ketë email: "jamesjakea@gmail.com"

Kategoritë:

0 komente:

Post a Comment