Mungojnë akoma edhe 10 muaj nga prezantimi i iPhone 7, por në rrjet kanë nisur thashethemet e para nga burime mjaft të besueshme. iPhone i ardhshëm mund të jetë i papërshkueshëm nga uji deri në njëfarë thellësie dhe do të ketë më shumë RAM. Modeli Plus mund të ketë 3GB RAM.

I njëjti burim njofton se në verë do të lëshohet një iPhone 5s i ri, që do të ketë një hardware të përmirësuar në krahasim me modelin aktual, me proçesor të rinovuar dhe më tepër RAM. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment