Pas publikimit të shtatorit të kaluar për kompjuter dhe pajisjet Android, videot 360 gradë të Facebook do të jenë dhe për iPhone. Kështu bën të ditur rrjeti social, duke shpjeguar se filmimet do të testohen në fushën e reklamave.

Për të ndryshuar prespektivën nga kompjuteri, mjafton të lëvizësh kursorin, ndërsa në smartphone me anë të prekjes rrotullohet pajisja. Në minifaqen 360video.fb.com , Facebook shpjegon funksionimin e videove në 6 gradë, përfshi edhe mënyrën se si ti kthesh apo t’i ngarkosh.

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment