Cairo është një tweak i vogël që zëvendëson ikonën e aplikacionit Music ose Spotify me kopertinën e albumit ose të këngës që po dëgjoni në atë moment. Nuk ka nevojë për asnjë lloj konfigurimi, do të jetë aktiv menjëherë pas instalimit dhe funksionon me të gjitha aplikacionet muzikore që janë të disponueshme për iPhone.

Nëse jeni të interesuar, Cairo mund ta shkarkoni nga repoja e BigBoss në Cydia me çmimin 1,45$. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak për të punuar kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment