Si "App të Javës", Apple ka zgjedhur lojën "rop" që tani mund të shkarkohet falas nga App Store. "rop" është një lojë puzzle shumë e veçantë, që do ju bëjë të arsyetoni dhe mendoni falë qindra niveleve që duhet të përfundoni dhe grafikës së veçantë. Në total, do të jenë rreth 200 nivele për të kompletuar dhe zgjidhur.

Loja "rop" është e disponueshme në ofertë falas në App Store. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment