Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

Moder Labyrinth, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Modern Labyrinth është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të kaloni sferën tuaj në një labirinth të cilin e kontrolloni nga lart duke lëvizur iDevice. Me kalimin e niveleve çdo gjë vështirësohet dhe për të qënë i pari duhet të kaloni të gjitha këto vështirësi. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Biorhythms 4U, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Biorhythms 4U është një program i cili do t'ju japë informacione edhe statistika në lidhje me të dhënat që ju do i jepni si argument programit. Të dhënat që mund ti jepni mund të jetë edhe ecuria një lidhjeje intime apo marrdhëniet tuaja në familje. Në bazë të të dhënave programi do të ndërtojë grafikë të cilat do të shprehin gjëndjen tuaj shpirtërore edhe fizike në një kohë të caktuar.


StarMap 3D+, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Starmap 3D është një program që i dedikohet të gjithë ju që jeni të apasionuar pas astronomisë. Në program do të gjeni një hartë në 3D të të gjithë qiellit dhe yjet e dukshme nga toka. Ja vlen ta merrni këtë program.


Virtual City, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Virtual City është një lojë mjaft e veçantë në stilin e saj. Në qoftë se keni dëshiruar ndonjëherë të jeni bosi i një qyteti dhe ta ndërtoni atë sipas ëndrrave të juaja atëherë kjo lojë pasqyron këtë dëshirë. Ju keni rrolin e drejtuesit më të lartë të një qyteti dhe duhet të vini në ekujlibër punën e banorëve, ekonominë, kënaqësinë e tyre dhe mbi të gjitha të ndërtoni këtë qytet në mënyrë të tillë që të jetë si një parajsë për banorët që jetojnë aty.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment