Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

AcePlayer: Powerful Media Player, nga 2.69€, falas. /iPhone, iPad
AcePlayer është një program i cili na lejon të riprodhojmë file video dhe muzikorë në iPhone ose iPad. Më ekzaktësisht ky program na lejon të shikojmë file në streaming, të shkarkojmë në iDevice çdo lloj formati dhe ta ekzekutojmë. Gjithashtu mund të shkarkojmë ose ngarkojmë file nëpërmjet protokollit FTP. Sot mund ta shkarkoni falas nga App Store.


Meeting Box, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Meeting Box është një program mjaft i dobishëm i cili na jep mundësinë të mbajmë shënime në mënyrë mjaft të thjeshtë edhe intuitive. Në qoftë se jeni një person i cili mbani shënime gjatë ditës atëher Meeting Box është programi i duhur për ju.


- Mouse Trapz,  nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Mouse Trapz është një lojë mjaft e bukur me temë kuic ku ju duhet të ndërtoni kurthe sa më efikase për të kapur minjtë të cilët duhet ti drejtoni drejtë kurthit duke shrytëzuar ato që ato kanë frikë, macet. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Hungry Squid, nga 0.89€, falas. /iPhone
Në këtë lojë ju duhet të ndihmoni personazhin e lojës të arrij tek pikat e vëndmbërritjes duke vizatuar me prekje mbi ekran rrugën e tij. Loja ofron mbi 90 misione të ndryshme dhe çdo mision mund të ketë një ose më shumë zgjidhje. Ja vlen ta provoni në iPhone-in tuaj në qoftë se doni të kaloni kohën tuaj të lirë.


-  Super Tank Battle, nga 2.69€, falas. /iPhone, iPad
Kjo lojë kujton një nga lojërat më të luajtura nga të gjithë ne në vitet 90', Tank 1990. Detyra juaj është të mbroni shqiponjën nga sulmet e tankeve të tjerë. Do të luani në shumë misione dhe gjatë lojës mund të përditësoni tankun tuaj duke e bërë më të fortë dhe të rrezistueshëm ndaj sulmeve. Ja vlen ta keni në iPhone këtë lojë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment