Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

Stopwatch Plus, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Stopwatch Plus është një program të cilin mund ta shfrytëzoni për të kronometruar aktivitetet tuaja fizike që bëni në palestër apo në aktivitete të tjera fizike gjatë ditës. Më pas mund të ruani informacionet duke i dërguar me email. Ja vlen ta merrni këtë program.


- Steel Guitar, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Steel Guitar është një program i cili i dedikohet të gjithëve ju që jeni të apasionuar pas instrumentit të kitarrës. Aty do të keni mundësi të provoni tinguj të ndryshëm të cilat janë rregjistruar në formën e efekteve si edhe të formoni akorde të ndryshme të cilat do t'ju ndihmojnë në përvetësimin e këtij instrumenti.


NoAds, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
NoAds është një program mjaft i dobishëm për të gjithë ju, pasi do t'ju japë mundësinë të bllokoni të gjitha rreklamat e padëshiruara të cilat shfaqen tek njoftimet në formën e rreklamave. Sot mund ta merrni falas këtë program.


- OSnap! Pro, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
OSnap është një program mjaft profesional në rregjistrimin e videove. Nëpërmjet tij ju mund të rregjistroni video të ngadalsuara të cilat do ti japin një prekje profesionale atyre. Ja vlen ta provoni edhe këtë program.


- Dinosaur Assassin Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone
Dinosaur Assassin është një lojë ku ju duhet të luani në rolin e një eksploratori i cili është dërguar në polin e veriut për të eksploruar epokën e dinosaurve por do të gjëndet duke shpërtuar veten e tij nga sulmi i tyre. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment