Waze për iOS që sot zotëron një pamje më moderne të shërbimit të saj të hartave. Drejtuesit e automjeteve do të navigojnë në një ndërfaqe e cila synon ti ndihmojë të raportojnë më lehtë aksidentet, problemet e rrugëve dhe të ndajnë këshilla. Me fjalë të tjerë i gjithë fokusi i këtij përditësimi është tek ofrimi i lehtësirave për drejtuesit e automjeteve.

Aplikacioni i ri ka ndërfaqe më të pastër ku vetëm me pak klikime mund të filloni të navigoni të gjeni drejtimet e duhura dhe të dërgoni vendodhje. Versioni 4.0 i Waze gjithashut do të dërgojmë paralajmërimet automatikisht. Drejtuesit e automjeteve skanë pse di dërgojnë secilin prej tyre individualisht.

Përditësim tjetër është thjeshtësia në dërgimin e njoftimeve të aksidenteve dhe punimeve në rrugë për tek komuniteti. Madje ekziston edhe një funksionalitet në formën e përkujtuesit i cili u kujton takimet apo edhe gjendjen e trafikut. Waze 4.0 është i disponueshëm falas në App Store. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment