Ka mbërritur më në fund edhe versioni për Mac i programit të njohur Pangu, që na ofron mundësinë të bëjmë Jailbreak për iOS 9.0, 9.0.1 dhe 9.0.2. Programi funksionon shumë thjeshtë dhe proçedura e jailbreak është e njëjtë me atë për Windows. Mund të shkarkoni Pangu për Mac nga ky link. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment