Pangu ka lëshuar një version të ri të programit për Windows, që na lejon të bëjmë Jailbreak për iOS 9. Në versionin 1.2.0 është prezent versioni i fundit i Cydia Installer, gjejmë gjithashtu edhe disa korrigjime problemesh me menaxhimin e memories që kanë patur disa përdorues.

Pangu është i disponueshëm vetëm për Windows momentalisht, gjithashtu versioni për OS X është aktualisht në zhvillim dhe duhet të lëshohet së shpejti. Për ato që nuk kanë bërë akoma jailbreak dhe dëshirojnë të shkarkojnë Pangu 1.2.0, mund ta bëni nga ky link. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment