Ka mbërritur në App Store versioni i ri i lojës së famshme NBA 2K. Kapitulli i ri NBA 2K16 sjell një eksperiencë të re më reale, funksione dhe komanda të reja. Grafika është përmirësuar shumë, dhe janë shtuar edhe disa opsione të reja, si për shembull "Blaktop",  përveç opsionit "Karrierë" dhe "Sezonit".


Edhe komandat janë përmirësuar dhe tani mund të përdorni edhe joystick të jashtëm. Janë shtuar edhe skuadrate e Eurolegës. Kujdes: loja nuk është kompatibël me iPhone 4s dhe iPad 2, ndërsa në iPad Mini 1, iPad 3 dhe iPod Touch 5 nuk është i disponueshëm audio.


NBA 2K16 është i disponuezhëm në App Store me çmimin 7,99€. Kërkon iOS 9.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment