Të flasësh për iOS dhe Android, ngjall gjithmonë rrëmujë tek komentet e përdoruesve. Kjo ndodh sepse të dy sistemet operative janë të konsoliduar tashmë dhe karakterizohen nga disa funksione që janë prezent tek njëri ose mungojnë tek tjetri dhe anasjelltas. Fansat Android preferojnë sigurisht personalizimin, ndërsa ato iOS shohin si pika më të forta sigurinë dhe privacy.

Ka edhe nga ato që preferojnë më shumë dizajnin e njërit ose të tjetrit. Këtë vit, si Google ashtu edhe Apple kanë lëshuar një përditësim software, përkatësisht iOS 9 dhe Android 6.0 Marshmallow. Le të bëjmë një krahasim direkt me disa foto ku shfaqen të njëjtat funksione për të dy sistemet. Cilin preferoni më shumë nga ana grafike?

Lockscreen


Home


Folder


Spotlight


Rezultatet e kërkimit


Control Center 


Settings


Fotokamera


Videokamera


Tastiera


Multitasking - AppSwitcher

0 komente:

Post a Comment