Aplikacioni Facebook është përditësuar së fundmi me një funksion që pritej nga përdoruesit: tani ai do të mbështesë edhe teknologjinë 3D Touch të iPhone 6s dhe iPhone 6s Plus. Tre funksionet e disponueshme nëpërmjet 3D Touch janë:

  • Take Photo/Video
  • Upload Photo/Video
  • Write Post

Mund të shkarkoni versionin e fundit të aplikacionit Facebook falas nga App Store. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment