Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

PhotoTangler Collage Maker, nga 1.59€, falas. /iPhone
Ky aplikacion na lejon të krijojmë në mënyrë shumë të thjeshtë kolazhe me fotografitë që kemi ruajtur në iPhone. Sot mund ta shkarkoni falas nga App Store.


Game of Thrones, nga 4.49€, falas. /iPhone, iPad
Loja fillon me fundin e sezonit të tretë të serialit televizim dhe përfundon pak përpara sezonit të pestë. Në këtë rast historia i dedikohet shtëpisë Forrester, pjesëtarët e së cilës nuk janë shfaqur në serial, por në librin e pestë të Game of Thrones


Orderly: Reminders, Tasks & To Do, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Orderly është një program i cili do të na japë mundësinë të menaxhojmë të gjitha eventet tona që do të kemi në të ardhmen. Gjithashtu do të mund të menaxhoni edhe shënimet që mund të keni nevojë të mbani gjatë ditës. Programi është ndërtuar gjithashtu mbi një grafikë mjaft të këndëshme.
3D Audio Illusions, nga 0.89€, falas. /iPhone
Ky program është një nga më interesantët që gjënden në App Store për atë çfarë ofron. Integron disa tinguj në 3 dimensione që kur i dëgjoni do t'ju duket sikur ndodheni në atë ambjent. Mos harroni se ky program funksionon vetëm në qoftë se përdorni kufjet dhe sigurohuni që ato të jenë Stereo për të perceptuar efektet audio. Sot gjëndet falas në App Store.


Juggle: Pocket Machine, nga 0.89€, falas. /iPhone
Juggle është një lojë mjaft e bukur në të cilën duhet të kontrolloni një sferë të cilën do ta lëshoni mes energjive që gjenerohen nga pengesat të cilat duhet ti anashkaloni. Loja kujton një nga lojërat klasike të shumë viteve përpara, Pinball. Ja vlen ta provoni këtë lojë në iPhone-in tuaj.


- Draw Pad Pro, nga 2.89€, falas. /iPhone, iPad
Draw Pad Pro është një program mjaft i dobishëm nëpërmjet të cilit mund të mbajmë shënime ose mund të vizatojmë ide që kemi në mëndje. Programi është mjaft i thjeshtë për tu përdorur dhe do të jetë një kënaqësi e vërtetë të përdorni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment