Me një proçesor të ri A9 dhe 2GB RAM, modeli i ri iPhone 6s Plus duhet të garantojë performanca shumë më të mira në krahasim me modelin e mëparshëm iPhone 6 Plus. Për të zbuluar këtë mund të shohim testin e parë krahasues midis këtyre dy pajsijeve, që është realizuar nga Mad Matt TV.

Në këtë test hapen disa aplikacione të ndryshme në iPhone 6s Plus dhe iPhone 6 Plus. Normalisht, i pari është më i shpejtë, por diferencat nuk janë të mëdha, kjo sespse videoja limitohet në hapjen e aplikacioneve të ndryshme dhe jo në përdorimin e rëndë të pajisjes. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment