Pak minuta pas përfundimit të konferencës ku Apple prezantoi iPad Pro, gjeneratën e re të Apple Tv, disa risi për Apple Watch dhe modelet e reja iPhone 6s dhe 6s Plus, kanë mbërritur edhe filmimet që u shfaqën gjatë prezantimit të sotëm dhe që i dedikohen të gjitha produkteve të reja.

Sipas rradhës, ju propozojmë në fillim videot e koleksionit të ri të rripave për Apple Watch dhe funksioneve të saj të reja, të ndjekura më pas nga videoja e prezantimit të Apple TV, iPad Pro dhe Apple Pencil, e në fund videot që i dedikohen iPhone 6s dhe 6s Plus. Shikim të këndshëm! /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment