Një grup nga Kina ka vjedhur 225.000 Apple ID nga personat që kanë bërë jailbreak. Ne ju këshillojmë te qëndroni larg magazinave (Repo) të dyshimta. Por si ta shikoni se a jeni ju të infektuar nga ky virus?

1 . Instaloni iFile nga Cydia
2. Shkoni tek Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ dhe nëse gjeni ndonjërin nga këto file-t e mëposhtëm ju jeni të infektuar:

wushidou
gotoip4
bamu
getHanzi

Si ta largojmë virusin? Fillimisht fshijeni nga pajisja juaj pastaj bëjeni restart dhe largoni të gjithë tweak-et që keni instaluar nga Repo të dyshimta. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment